Питання-відповіді Інтерв'ю Всі записи

1

Приз Володимир, користувач 1ua
Володимир Приз
Тема: Кримінальна хроніка Новомиргородщини
http://www.novomirgo... align=right vspace=10 border=0> http://www.novomirgo... width=240 align=left vspace=5 border=0>На городі бузина..., а в жителів села Каніжа та селища Капітанівки 7 кущів коноплі та 11 рослин маку. Останню знахідку виявлено в ході проведення операції 'Мак – 2010'...

Та серед жителів району є й законослухняні та сумлінні громадяни. Такі, як представник Коробчиного, який повідомив в Новомиргородський РВ УМВС про те, що 30 червня під час обробітку соняшника на орендованій земельній ділянці він виявив серед посіву соняшника рослини, зовні схожі на коноплю, що росли в хаотичному порядку. Виїздом на місце події було обстежено вказану ділянку, але рослин, які були б схожі на коноплю, не виявлено.

Тепер без мотору

Деякі жителі села Панчевого відтепер пратимуть руками, бо невідома особа 25 та 29 червня в денний час в першому випадку з незачиненого приміщення сараю скоїла крадіжку електродвигуна від пральної машинки 'Рига', в іншому – злодій зіпсував навісний замок на дверях і проник в будинок. І знову 'Рига' залишилася без мотору, а господар – ще й без алюмінієвого посуду.

Гостинно

Житель міста Кіровограда, котрий 4 червня близько 10 години перебував в Новомиргороді на території ринку, залишився без барсетки, в якій знаходилися гроші в сумі 1100 гривень, мобільного телефону, сім-картки, посвідчення водія на його ім`я та документів на автомобіль, чим йому заподіяно матеріальної шкоди на суму 2000 грн. Всі речі були викрадені з автомобіля за відсутності гостя міста.

Не бояться кари Божої

5 липня, незадовго до святкування дня Івана Купала, у селі Коробчиному сталася новина – обікрали церкву, для проникнення всередину розбивши вікно. Про подію священик повідомив у правоохоронні органи. Якщо ми не помиляємося, Свято-Успенську церкву обікрали вже втретє. Цього разу викрали написану масляними фарбами по дереву Милуючу Сухокалегірську ікону Божої Матері, легірську ікону Божої Матері, розміром 70 на 80 см та ікону Покрови Божої Матері, розміром 50 на 60 см, а також написану масляними фарбами по дереву.

Точну дату написання ікон ніхто сказати не може, документація щодо майна у церкві не ведеться. За попередніми даними, історичної та культурної цінності ікони не представляють. За даним фактом проводиться перевірка.

'Новомиргородщина'

26 липня 2010


1


  Закрити  
  Закрити